Getteröns VVS AB

Jag älskar djur och natur och det rika fågellivet som finns på Getterön, jag är så glad att jag hade möjlighet till att köpa mitt drömboende i denna del utav Varberg. Det var dyrt, men jag hade sparat länge för att ha råd med kontantinsatsen. Sedan är det viktigt att ha en buffert, detta blev särskilt tydligt när rören började att krångla, jag behövde då få hjälp och blev rekommenderad av en granne att vända mig till ett företag som sysslar med rör i Varberg, namnet på det här företaget är Getteröns VVS AB och de gav mig den hjälp som jag behövde. Det var ett större fel på ett rör som tyvärr orsakade en vattenläcka, inte räknades det som ett dolt fel heller, så säljaren till huset behövde inte stå för kostnaden. Det var det jag som fick göra, men som tur är så är huset riktigt bra försäkrat så summan av kardemumman är att det faktiskt inte blev särskilt dyrt, det var bara självrisken jag behövde betala. Jag behövde ligga ute med pengarna ett tag först, innan det betalades tillbaka av försäkringen, därför är jag glad att jag hade en buffert på Varbergs Sparbank. När det gäller det här med att kunna få hjälp med rör i Varberg så tycker jag att det är ett mycket bra företag, Getteröns VVS AB, ett företag som förtjänar att bli lite uppmärksammade, inte minst med tanke på att det säkert är flera av er läsare som kan förvänta sig att någon gång behöva få hjälp inom VVS eller med era rör här i Varberg med omnejd. Nu hade jag nog inget mer att säga om det här, men jag tycker förstås att det skulle vara bra om ni ville kika vidare på det här företaget på deras egen sida på nätet.